Over ons

Het schrijven van ons verhaal is net als koken. Je zoekt de juiste ingrediënten bij elkaar en maakt er uiteindelijk een smakelijk geheel van.

Ons verhaal begint in 2009, Alex werkt als keukenplaatser en krijgt een nieuwe collega genaamd Charel. Er was meteen een klik, zowel op persoonlijk maar zeker ook op zakelijk vlak streefden ze dezelfde waarden na. Kwaliteit afleveren aan de klant, de nodige gedrevenheid tijdens het plaatsen, steeds rekening houdend met elk detail,… zijn nog maar enkele van deze waarden. Op die manier geven ze vorm aan de realisatie van elk interieurproject.

Stilaan groeit bij hen dan ook het idee om samen aan iets nieuw te beginnen en krijgt AC Maatwerk meer en meer vorm in hun hoofd. 

Na 5 intensieve jaren met uitdagende en interessante projecten voelen Charel & Alex zich klaar voor de volgende stap. Aangezien stilstaan achteruitgaan betekent, is het openen van een toonzaal de logische volgende stap in ons verhaal.

Vervolgens voegt Leicht zich bij dit verhaal, als leverancier van kwaliteitsvolle keukens en met een gelijkaardig visie voelen Charel & Alex zich hier onmiddellijk goed bij.

Tot slot mistte ons team nog één persoon namelijk een interieurarchitect die verantwoordelijk is voor elk ontwerp van het eerste contact tot de uiteindelijke uitvoering ervan, waarbij Charel & Alex telkens de plaatsing op zich zullen nemen.

Het volgende hoofdstuk van ons verhaal kende zijn begin op 20 & 21 januari 2018 wanneer we met trots onze nieuwe toonzaal aan het grote publiek voorstelden.
Schrijft u verder mee aan ons verhaal?
Hopelijk tot binnenkort!